Huren?

Heeft u een vraag of wilt u Gite Bleu, Gite Rouge of la Ferme Blanche huren, vult u dan onderstaand formulier in.
Wij nemen vervolgens per mail contact met u op.
U huurt rechtstreeks van de eigenaren Jacqueline Nome en Jurjen Jans.

Boeking / informatie verzoek

*

Gegevens aanvrager

*
*
*

Gegevens boeking

*
BEVEILIGING


Gastenboek laatste 3 berichten

Anneleen juni 2016 - 09/09/2016 11:30:17
We zaten eerst in gite blue. Zeer charmant en leuk huisje. Knus en gezellig. Hadden we niet met een baby van 9 maand weg geweest, dan waren we er vast en zeker gebleven. Ons kindje was echter wat ziekjes en om haar telkens te verfrissen liep dat wat moeilijk met de badkamer boven. De trap vraagt wat behendigbeid met een baby op de arm, zonder leuning. Toen we dit meedeelde aan de eigenares mochten we verhuizen naar gite rouge! Daar hadden we een ruime badkamer beneden, een trapleuning, en verder alle comfort. Heerlijk dat dat kon! Het weer zat niet mee, tegen onze vertrekdatum kwam de zon er goed door. Na overleg en een kleine (logische) meerprijs, mochten we wat langer blijven. De eigenares is geweldig, is steeds paraat te helpen en de vakantiehuisjes zijn helemaal top! Mooie streek om te vertoeven, de stad en winkels zijn niet ver weg (carrefour, lidl, brood en slager) en vanuit het huisje zijn er wandelpaden. Ook ligt er een map boordevol informatie! Een echte aanrader!!

Simon en Anja Schuurman - 06/07/2016 09:45:27
Een heerlijke week gehad in jullie gite blue, een knus huisje met alles wat je nodig hebt.. prachtige omgeving en heerlijke calvados, pommeau en poirette geproefd bij ' jullie appelboerin' ! Geweldig aardige bevolking in dit stukje Frankrijk.. we hebben de kust bezocht, de zak van de Falaise en Klein-Zwitserland (wat een pracht natuur) zoveel meegemaakt dat t teveel is om op te noemen, dus ... nog maar eens teruggaan naar deze geweldige stek.. hartstikke bedanktvoor alles... top groet simon anja

Kirsten Hakkaart - 30/05/2016 15:16:43
Kirsten Hakkaart Bezocht in zaterdag 7 mei 2016 In de meivakantie ben ik met mijn zoon van 13 naar Normandiƫ geweest. Onze keuze was op Gite Rouge gevallen en daar hebben we geen spijt van gehad. Een heerlijk rustig plekje met een mooi uitzicht. S'avonds gezellig de haard aan om het lekker warm te houden en om gezellig bij de haard een boekje te lezen. De stranden liggen op een mooie afstand voor een dagtocht en waren zeer de moeite waard. Voor mijn zoon de reden dat hij naar Normandiƫ wilde. Buiten dit alles om waren de gastheer en gastvrouw bijzonder vriendelijk en mochten de kinderen lekker hun gang gaan op het terrein. Er werd zelfs een groot gedeelte van het weiland speciaal gemaaid zodat de jongens daar ook nog konden voetballen. Een heerlijk plekje voor mensen die van rust houden!

Bekijk alle berichten  Voeg bericht toe